SHL – Silly Season: Färjestad värvar dubbelt

0

KARLSTAD. För Färjestad är säsongen över sedan en tid tillbaka.
Redan tillkommer åtgärder för att skapa en grund inför säsongen 2015/16. Man värvar in Tomas Skogs från Örebro samt Johan Persson från Hockeyallsvenskans Timrå IK. 


En värdegrund som satt sin prägel i svensk ishockeys historia finns hos Färjestad BK. I år var första gången på 20 år som laget missade slutspel, och redan har åtgärder tillkommit för laget.

Tomas Skogs - här i Örebrotröja - byter klubbmärke till nästa säsong.  Foto: Sophia Törnell

Tomas Skogs – här i Örebrotröja – byter klubbmärke till nästa säsong.
Foto: Sophia Törnell

Bland annat är numera Tomas Skogs, back från Örebro, tillhörande laget. Detta gjordes offentligt idag via Färjestads officiella mediakanal och hemsida.
– Så är det, Tomas är en tvåvägsback och har även spelat powerplay i både Skellefteå och Örebro. Han kommer att bli en bra avlastning till Tollefsen i det defensiva arbetet, säger Carlsson till klubbens hemsida.

Två plus ett samt tryout

Johan Persson kommer närmast från Timrå IK, och har fått chansen i SHL genom det tryoutkontrakt som Färjestad erbjudit sig till den 25 årige forwarden.
– Det känns jättespännande att vara här. Ett nytt steg i min karriär och jag ser fram emot det här äventyret i Färjestad BK, säger Johan Persson till Färjestads hemsida.

Tomas Skogs har skrivit ett två årskontrakt med möjlighet till ett tredje år (2+1).


– Stefan Lövstrand

 

 

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.