KHL: Soppan kring Slovan Bratislava fortsätter

0

Länge under säsongens gång såg det mörkt ut för slovakiska Slovan Bratislava. Laget hade problem med att betala ut löner och man slutade sist i västra konferensen. Väl efter grundseriens slut pratades det om var Slovan skulle ta vägen efter KHL. Skulle det bli österrikiska EBEL, tjeckiska Extraliga eller skulle laget vända hem till den inhemska ligan igen?

Nu har det vänt. Slovan har fortfarande KHL på radarn och representanter från Slovan hade idag ett möte med KHL:s president Dmitrij Tjernysjenko, vicepresidenten Georgij Kobyljanskij samt marknadschefen Sergej Dobrochvalov, uppger man på Slovans hemsida.

Slovans representanter gick från mötet med en bra känsla där det låg i ligans intresse att behålla Slovan till nästa säsong. Man har också sponsorer på gång. Två tyska företag förväntas skjuta till lite i kommande budget, dock krävs det ett godkännande från ligan då det verkar röra sig om bil- eller telefonbolag, något som redan sponsrar ligan och därför inte möjliggör att lag sponsras av andra inom samma bransch – så länge man möjligtvis inte är i Slovans situation.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.