KHL: ”Alexander Radulov till SKA St. Petersburg”

En av KHL:s största och bästa profiler, Alexander Radulov, ryktas gå till storklubben SKA St. Petersburg kommande säsong. Det uppger ryska allhockey.ru.

Radulov har haft en makalös KHL-säsong bakom sig. Förutom att vinna poängligan med 71 poäng på 46 matcher blev han tvåa i utvisningsligan med sina 146 (!) minuter. Inte många stjärnspelare som lyckades med dessa bedrifter.

Trots att Alexander Radulov har kontrakt över nästa säsong vet man aldrig vad SKA St. Petersburg skulle kunna erbjuda, dock krävs det en enorm summa pengar för att köpa loss en av KHL:s bästa spelare – om han ens är till salu.

Ryktet kommer under en känslig tid då Radulovs nuvarande klubb CSKA Moskva möter just SKA St. Petersburg i konferensfinalen där vinnande lag går till Gagarin Cup-finalen, en rond som börjar nu på torsdag (26 mars).

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.