Blogg: VIDEO! David Enbom och Sektion84 har något spännande på gång!

0

Lördag den sjätte december var fullspäckad. På agendan var ett årsmöte med supportergrupperingen Sektion 84 och senare Retromatch i Frölundaborg där ett Frölunda HC tog emot mästarna Skellefteå AIK och med ett fullsatt Frölundaborg framför oss gick dagordningen på årsmötet så fort att tid fanns för ett videosnack med ordföranden David Enbom.

David Enbom

Foto: David Enbom, Sektion84 Fotograf: ChrilleW, Pucksnack.com

David har hela sitt liv brunnit för en aktiv läktarkultur och som en av eldsjälarna bakom klackprojektet Sektion84 har man nu etablerat sig på allvar i Scandinavium där man match efter match bidrar till att stämningen sakta men säkert går mot fornstora dagar när Scandinavium var den kokande kitteln som framkallade ångest hos motståndarna.

Sektion84 består idag av ett trettiotal medlemmar där alla har samma mål, att bära fram laget genom sång och handklappande både hemma och på bortaplan. I videon nedan hör ni David och mig prata om målet med Sektion 84, vad man kan förvänta sig av Sektion 84 och självklart – om Årsmötet.

Sektion84 finns idag på både Facebook och Twitter så vill du veta hur klackscenen ser ut i Scandinavium samt hur ni reser med dom på bortamatcher? Klicka på gilla och följ!

Stort tack för idag, det var ett sant nöje David och alla i Sektion84! Kör hårt i vinter, vi ses snart igen 🙂

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.