J18: Fartfylld och rolig match i Ljungby

0

Rögle på besök i Sunnerbohov, Ljungby, för match mot Troja som var på jakt efter den åtråvärda femte platsen i tabellen och därmed en fortsättning i Allsvenskan efter jul och nyår.
IMG_2753
Det var en riktigt underhållande match lagen bjöd på med hög fart, öppet spel där man bytte chanser med varandra. Påtagligt var att domartrion för kvällen vid namn Jonas Karlsson, Andreas Isaksson och Johan Eriksson-Strömberg lät matchen hålla ett högt böljande tempo trots lite små rapp osv. Perfekt!

Rögle växlade upp gång på gång

Det stod 1-1 efter första perioden som gästerna styrde större delen av även om Troja hela tiden hade bra fart och skapade en del oro i Rögles zon. Direkt i andra gör hemmalagets Noa Lindqvist-Muci 2-1 men cirka fem minuter senare står det 2-4 på tavlan.
IMG_2683
Så fort Troja kom något närmare så kändes det som Rögle växlade upp och drog ifrån på nytt. Matchen pendlade fram och tillbaka hela tiden.
IMG_2725
I början av tredje perioden kryper Troja på nytt närmare gästerna genom 4-5 från Lukas Wahlberg men endast 15 sekunder senare gör Tony Pappila sitt andra mål för kvällen fram till 4-6. Det hela slutar till slut 4-7 och Rögle känns riktigt stabila men Troja har bra fart och kan mycket väl överraska genom att lyckas krypa upp till en av de fem platserna ovanför strecket under de omgångarna som återstår av J18 Elit Södra.
IMG_2419

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.