J18: Malmö tog viktiga poäng i Växjö

1

15 omgångar av J18 Elit Södra är spelade och Hv71 är i topp tillsammans med LHC samtidigt som Mariestad och Tingsryd har det tufft i botten – vilka går vidare till Allsvenskan efter jul?

Endast sju omgångar återstår och såväl Växjö som Malmö jagar båda strecket och en 5e plats i tabellen för att gå vidare. Malmö vann ikväll borta mot Växjö efter avgörande i sudden (1-2) i en fartfylld och underhållande match. Ett snyggt backhand skott rakt upp i krysset av Mattias Elfström höll Malmö kvar på 5e platsen samtidigt som Växjö får jaga vidare från sin 7e plats med fyra poäng upp.

IMG_1915

IMG_1946

IMG_2103

IMG_1969

IMG_1975

IMG_1999

Missnöje inom Växjös organisation?

Det har väl inte gått riktigt så bra som det var tänkt innan säsongerna drog igång för Växjös J-verksamhet. Man ställde två mycket intressanta trupper på is men allt eftersom säsongerna rullade igång har flera spelare slutat, bytt klubbar eller fått lämna föreningen.

När man rör sig runt omkring bland föräldrar och syskon på läktarna så är det många funderingar. Vart är felet? Spelare som inte orkar med satsningen – Tränarna som inte fungerar ihop med vissa spelare – De högre posterna inom juniorverksamheten?

Frågorna och funderingarna är många och man antyder att killarna hänger med huvuden och känslan är kort sagt inte på topp när det kommer till juniorsidan hos Växjö Lakers för stunden.

”Jaha där sket det sig – återstår att se om fler lämnar truppen tills nästa match”
– En uppgiven röst från Vida Arenas läktare efter slutsignalen

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.