TV-Pucken: Bildrapport från guldfirandet

0

Vilken underbar final vi fick se av årets TV-Pucken som utspelades sig mellan Göteborg och Värmland i för dagen en välfylld Nobelhallen, Karlskoga. Hemmagrabbarna från Värmland fick till slut stå som segrare på isen och glädjen var enorm.

För att inte gå in allt för mycket på detalj kring matchen så nöjer jag mig med att säga att den var riktigt bra. Välspelad, rejäl och fartfylld. Ungdomshockey när den är som absolut bäst. Att det sedan toppades med såväl glädje som sorg och ett sent avgörande fram till 2-1 gör helheten komplett.

Givetvis förstår jag besvikelsen hos Göteborg men att bara få vara med i TV-Pucken är få förunnat och att sedan spela en final i den samma är det väldigt få spelare som får chansen till. Jag ska inte heller glömma borta Dalarna som tog en mycket välförtjänt tredje plats i turneringen – samt alla andra lag som gjorde årets upplaga av TV-Pucken till en underbar tillställning.

Vill också passa på att rikta ett stort tack till Karlskoga, Nobelhallen och alla underbar människor som jobbade under finalspelet.

Tack & ett stort grattis Värmland!

guldvärmland5
guldvärmland4
guldvärmland6
guldvärmland2
guldvärmland3
guldvärmland kram

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.