TV-Pucken: Lagen till slutspel

0

Under dagen avgjordes vilka lag som tar sig till slutspel från de fyra grupperna och det skedde under ett par riktigt underhållande matcher med flera intressanta upplösningar.

Grupp A
Stockholm Syd och Norrbotten vidare.

Grupp B
Värmland och Göteborg vidare.

Grupp C
Ångermanland och Västergötland vidare.

Grupp D
Dalarna och Stockholm Nord vidare.

Underårig Modoit imponerar

I grupp C var alla fyra lagen på samma poäng inför sista omgången. Småland Röd har en 2-0 ledning inför andra perioden mot Ångermanland. Att backa hem och försvara i sista perioden brukar sällan vara vägvinnande, inte heller denna gång. Ångermanland avgör fram till 2-3 med endast 14 sekunder kvar. Ett Ångermanland som innehar inte mindre än tre stycken 00:or i första formationen. Målvakten Lucas Jägbring, centern Lukas Wernblom och backen Rasmus Sandin. Sistnämnda imponerade stort på mig med sitt stabila, pucksäkra och mogna spel. Han var hjärnan bakom Ångermanlands alla tre mål.

I grupp D spelades en extra match då Skåne och Stockholm Nords match igår blev inställda på grund av den otäcka bussolyckan. En match som var direkt avgörande vilket lag som skulle göra Dalarna sällskap från gruppen. 1-1 efter fulltid. Drygt fyra minuter in förlängning gör Johan Södergran sitt och Stockholms andra mål i matchen och kniper därmed sista platsen till slutspel.

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.