CHL: Trotjänaren säger – ”Det ska bli skitkul”

0

Färjestad BK har haft det lite tufft under sina matcher i CHL. En bortaturné som tagit dem till Schweiz och tillbaka. En seger och en förlust är resultatet av detta när man vänder hemåt för returmöten.

Tuff inledning

DERAS PREMIÄR kanske kan ses som en riktigt praktsmäll där hemmalaget Vienna Capitals tog ledningen relativt enkelt och hade 3-0 med sig in i den andra perioden som säkerhetsnät.

Allting sågs som en kalldusch från min synvinkel och man undrade helt enkelt om Vienna förberett sig mer än vad FBK kunnat hinna med innan deras färd ut i Europa. Den matchen slutade med en 4-1-vinst för hemmalaget.

Tror på en positiv fortsättning

DEN ANDRA MATCHEN blev desto mer framgångsrik.

Färjestad BK Foto: Sophia Törnell, Pucksnack.com

Färjestad BK
Foto: Sophia Törnell, Pucksnack.com

Ett snabbt ledningsmål banade väg för en god fortsättning under matchens gång, där flera spelare visade upp ett gott exempel på vad Färjestad står för under kommande säsong.

Rickard Wallin är en av de många trotjänare som ska leda laget framåt under säsongen, och som tror på en fortsatt positiv utveckling.
Känns som vi är med i turneringen på riktigt nu.

Hur ser det ut framöver?
– Viktiga matcher hemma i nästa omgång, om ca två veckor. Det blir mycket att träna ihop oss på detaljer och förbereda oss mer spelmässigt.

Känslan är bra kan jag tänka mig?
Det ska bli skitkul!

Färjestad kommer spela mot ZSC Lions i ett direkt returmöte den 4. september i Löfbergs Arena. Följt av matcher mot Vienna den 6. september.

Glöm inte att följa oss på Twitter och Facebook.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.