ALS Ice Bucket Challenge – Jag nominerar Björn Liljander, Mikael Ström, Johan Schoultz och Pelle Torstensson

0

Sen i somras har man kunnat se videos på sociala medier där kändis efter kändis får en hink iskallt vatten toppat med is över sig och i sin tur nominera personer att fortsätta öka medvetandet för ALS – Amyotrofisk lateralskleros.

A.L.S. är en allvarlig sjukdom som angriper de så kallade motoriska nervcellerna i hjärnan och ryggmärgen. Nervcellerna skadas och förstörs till slut. Än idag har man inte hittat något botemedel. ICE Bucket Challenge är ett sätt att öka medvetandet för sjukdomen som blir allt vanligare och hittills har den här utmaningen dragit in över 41 miljoner dollar och det ökar hela tiden.

Jag tackar Jimmy Komulainen – Elite Hockey Camp Sweden för nomineringen och nominerar härmed Björn Liljander och Mikael Ström – Frölunda HC, Johan Schoultz – HV71 och Pelle Torstensson – Linköpings HC. Ni har 24 timmar på er att acceptera utmaningen, lycka till boys!

#IceBucketChallenge

ice_bucket_promo3

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.