Blogg: Slut på semestern = H O C K E Y ! ! !

0

Då var årets semester slut för denna gång, eller ja, iaf tre veckor av den. Jag har fortfarande två kvar men de sparar jag för senare påhitt. Vem vet, kanske kanske det löser sig med Junior VM i Kanada och då känns det skönt att veta att man kan åka dit utan att tappa inkomst.
Hur som helst så är det gott att det drar igång igång nu, första livematchen, om än en träningsmatch, blir på onsdag i Frölundaborg när bronsmedaljörerna Frölunda J18 tar emot ärkerivalen HV71 och rapporterna man fått från båda läger är att det har tränats på hårt i sommar, både lagmässigt men även individuellt så det ska bli otroligt intressant att se var de båda kombatanterna står på onsdag kl 19:00.

En elak J*vel

Pierre J

Foto: Pierre Johnson i svart
Fotograf: Christian Wahlgren, Pucksnack.com

Lägg därtill att Frölunda J18 fått en ny tränare i Pierre Johnson, en hårdrockare från Värmland som efter sejouren i Luleå kom till Göteborg och Frölunda. Efter två säsongers skadeproblem i Frölunda A-lag och en säsong som assisterande tränare i Frölunda J20 har han nu alltså tagit jobbet som headcoach i J18 lägret och det ska bli sjukt kul att se om laget blir tufft att möta för som aktiv var Pierre en elak j*vel i den egna zonen och det gjorde ont på motståndarna varje gång han var på isen.

Förlåt Björn men det sägs att Frölunda numera är betydligt mer ”hårdrock” än tidigare  😉 och som motståndare gäller det att hålla upp huvudet.Helt underbart att det drar igång, Pucksnack.com kommer såklart att leverera det senaste från både J20 och J18 serierna i Sverige i både text, foto och film så stay tuned.

Glöm heller inte att följa oss på social medier – Facebook, Twitter och Instagram. Sök bara på Pucksnack så hittar ni oss där!

//Christian

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.