KHL: Oscar Möller lämnar Skellefteå för spel i KHL

1

Oscar Möller är klar för KHL-laget Ak Bars Kazan. I alla fall enligt ryska Championat som skriver att han kommer spela i KHL och Ak Bars Kazan nästa säsong.

I söndags meddelade Oscar Möllers agent att det inte blir något NHL-kontrakt för honom. Istället hoppades många att Möller skulle stanna kvar i Skellefteå, men så verkar det inte bli. Enligt Championats källa kommer den 25-årige Oscar Möller spela i den gröna Ak Bars-tröjan nästkommande säsong .

I Ak Bars finns redan svenske målvakten Anders Nilsson, som inför denna säsong värvades från NHL-laget New York Islanders, men efter Ak Bars Kazan redan har fyllt sin utlännignskvot på fem spelare betyder det att en spelare måste lämna. Även där meddelar de att 23-årige tjeckiske forwarden Tomas Vincour kommer få lämna Ak Bars.

Oscar Möller spelade en betydelsefull roll tillsammans med Joakim Lindström och Mikael Backlund för Tre Kronors lag under hockey-VM i Minsk och svarade för 9 poäng (3+6) på 10 matcher.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.