Landslag: Tre Kronor möter jumbon Italien

0

Gruppspelet ska avslutas och det görs i en mer eller mindre betydelselös match mot gruppjumbon Italien. För Tre Kronor gäller det att studsa tillbaka efter den bittra förlusten mot Kanada senast och det ska och bör Italien få ”sota” för.

Största oron inför matchen är annars Joakim Lindström och skadan han ådrog sig i matchen mot Kanada. Eventuellt kan det vara färdigspelat i turneringen för bästa poängplockaren i Tre Kronor (4+4) även om rapporten lyder ”dag för dag”. Lindströms gamla SAIK-kollega Joacim Eriksson kommer däremot till spel och tar över i mål efter Anders Nilsson som får vila efter sitt finfina jobb – Sex matcher med endast nio mål bakom sig.

Klockan 19.30 börjar sändningar i TV4.

Tävla & vinn fina priser

VS-SWE-250x250Du har chansen att vinna riktigt fina priser ifall du tar del av vår samarbetspartner Viking Slots erbjudanden som endast sträcker sig fram tills den 25e maj.

New York, KHL eller 50″ FULL HD 3D TV?
Du registrerar dig och uppger bonuskoden MINSK50 och deltar därmed i utlottningen av NHL-upplevelse i New York, KHL-resa eller ett riktigt fullmatat hemmabio paket innehållande bl a 50 tums FULL HD 3D TV mm.

Passa på!!

Tävla helt kostnadsfritt här!

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.