Videointervju med Joel Lundkvist

0

Vi träffade Joel Lundkvist i en av periodpauserna under dagens match mot Ryssland.

I morse på värmningen var han sist kvar på isen och verkade ha svårt att vilja lämna isen. Han sköt och han trixade och åkte runt i stora lovar. Till slut fick materialare Pudding säga åt Joel att tiden var ute och att ismaskinerna ville åka in så nu var det dags att åka av isen. Under Sveriges sista match innan resan till Minsk och hockeyVM stod han bredvid isen och tittade på. Anledning är att han fick en skridsko på örsnibben i gårdagens match mot Finland och fick sy några stygn.

Vi fick en liten pratstund med Joel mellan andra och tredje perioden i matchen mot Ryssland.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.