Löven och jag!

0

Spelschemat för Kvalet Till HockeyAllsvenskan är nu klart!

Förra säsongen klev ju Löven UPP till HA, från div.1 och det var bara en sån otroligt skön känsla. Nu, när de spelar för att hålla sig kvar i HA, blir det nog mest bara en lättnad, men även glädje, om de blir 1.a eller 2:a. Snacka om en jobbig tid nu under kvalet…

Innan schemat kom ut hade jag en plan, som jag hoppades på. Jag hade mest av allt sett att Löven tar emot Troja/Ljungby (T/L)… Höhö, en helgdag så att jag lättare kunde ta mig hem, än mitt i veckan för jag jobbar då. Klart man kan/ska ta ledigt om det är viktiga saker men min förhoppning var, för smidighetens skull, Löven vs Troja, en helgdag. Och… BAAAM, Löven vs T/L, spelas den 5 april, en lördag. Och det är den sista matchen i kvalen och kan alltså vara den avgörande. LOVE IT! Ibland har man tur!

Under förra säsongens Kval Till HockeyAllsvenskan hade jag också ren tur, eller skicklighet kan man ju kanske kalla det, haha. Jag hade då hoppats på att Löven skulle möta Tingsryd, en helgdag, och det gjorde de. Söndagen den 31mars, så jag var på plats. Löven vann den med 5-2 och hade då 2 matcher kvar, Karlskrona borta, och sista matchen, mot Pite hemma, fredagen den 5 april. Jag skulle egentligen ha åkt tillbaka till Uppsala på typ tisdagen den 2 april men blev dunderförkyld så jag stannade kvar hemma i Ume under hela den veckan för att vila. Jag kunde alltså gå och se Löven vs Pite, på fredagen. (Hade annars fått sitta ensam i Uppsala och kolla på matchen på Viasat Hockey, inte SÅ kul. Men nu fick jag ju dela det med folk som faktiskt bryr sig, i Ume!) Var överlycklig trots att jag var aningen seg och trött. Vaknade på fredagsmorgonen förväntansfull över vad kvällens match skulle bjuda på. Kände även en enorm smärta i ena örat, yes, jag hade fått öroninflammation under natten. Under dagen fick jag fixa medicin, vad det nu är man äter, jag minns inte, men ont gjorde det i örat. Men självklart var jag glad ändå-jag skulle ju på hockey på kvällen. Jag är inte den som missar en match i första taget, jag ska vara döende för det. Matchen vann Löven med 3-0 och tog klivet tillbaka upp i HA. Känslan av att få vara med på det var så otroligt kul. Så jag hade en ren tur under den tiden ändå. Kvalserien och jag, vi går bra ihop!

Viktoria. Löven - Pite12© Viktoria

Löven har precis tagit sig upp i HA!

PUCK OUT! / Viktoria

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.