3 hemmamatcher denna vecka

0

I måndags lirade Almtuna hemma mot Rögle. En match som RBK vann med…4-1 tror jag väl det slutade. matchen i sig var väl inte någon höjdare. Bröderna Bibic spelade mot varandra. De hade en del fans på plats i Uppsala också. Träffade föräldrarna i ena pausen, och då presenterade de både farbror och morbror. Roligt med egna supportrar! Deras mamma sa innan matchen, då jag träffade henne ”Jag vet ju inte vem jag ska heja på ikväll…” svarade att hon kunde heja på domaren, eller på Alen eftersom Almtuna behövde poängen mer än Almens RBK. (vad jag tycker alltså)

*****

I torsdags var det match i Metallburken igen. Mot succélaget Karlskrona. Det var en mycket bra match, en av de bättre hemmamatcherna AIS gjort denna säsong. Alla i laget presterade positivt och KHK var starka, men AIS krigade sig till en 1-0 vinst. Spännande match!!!

*****

Igår var det dags för match 3/3 denna vacka, då Troja/Ljungby stod för motståndet. Återigen presterade Uppsalalaget bra, de bjöd på en mycket bra insats igen. Matchen var bra med lite smågruff ibland. Bra med känslor. Almtunas Hartmann åkte på en armbåde, rätt upp på näsan och fick utgå ett kort tag för att behandlas. Han var tillbaka i nästa period, då med galler och tejpad näsa. Bra krigare! Jag tänkte att jag skulle byta utv.bås denna match, så jag satt i Almtunas, men jag skulle nog suttit i T/L´s ändå, där hände det mer. Träffade på en del folk i pauserna och alla sa samma sak ”Nemen, är du här?! Jag trodde inte du var här idag, du sitter ju inte i bortabåset!” Roligt att folk reagerar på att jag inte satt där jag skulle, och att det inte finns i deras värld att kanske kolla i andra båset också. Men det är väl så, jag ska sitta med bortalaget. Jag tillhör liksom den bänken. Nästa match är allt som det ska igen. Men Almtuna vann ju, så lite positivt blev det!

 

PUCK OUT! / Viktoria

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.