Gamla FBK, tillbaka eller inte?

0

Pelle Prestberg, 38, var tillbaka i ”Kaffetemplet” med nytt namn. Hans närvaro var högst bidragande till ett högre tempo och aggressivare ishockey. Någonting som inte varit särskilt aktivt hos Färjestad under den pågående säsongen. Frågan var också hur illa han var sugen på att sprätta upp pucken i motståndarkassen? – Jävligt sugen skulle jag vilja tro.

Det målet har nog legat och grott sedan 2011, när han fick beskedet om att han skulle få lämna Karlstad, för ytterligare en sejour i Leksand och Hockeyallsvenskan.

För FBK:s del hoppas jag att det inte fäster sig på en kant där alla tror på att Pelle är den som ska leverera gång på gång. För så kommer utfallet inte att bli.

Det är min övertygelse.

Fallgropen ligger där och man undrar givetvis om det blir ett resultat av ett Färjestad som återvänder till gamla spår, eller om man fortsätter att ramla ner i fallgropen, som man i dagsläget kämpar för att komma upp ifrån.

——–

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.