Powerplay-kupongen 2013/10/05

0

Lördagens Powerplay-kupong fyller verkligen på med tips, knep och knåp beblandat med tankar som sprider sig från andra. Oavsett ska jag försöka ge min syn på saken och hoppas att ni också kan få stor nytta av den.

Omgång 9 – Lördag 5/10 – 2013

Match 1
Hv71 – Färjestad 1 X

Hv71 har det minst lika jobbigt som FBK, men med en stor fördel att man spelar i Kinnarps denna afton. Färjestad gick på pumpen senast och kommer inte få det lättare med sin andra match på mindre än 24 timmar. 

Match 2
Skellefteå – Linköping 1 2

Semifinal-repris med två lag som slåss om serieledning. Likaläge anser jag. Linköping kommer vinna om man får med sig utvisningarna med omvänd syn om Skellefteå ges tillfällen. 

Match 3
Örebro – Modo 1 X

Ett lag med mycket ”stake” att ta på. Modo svajar fram och tillbaka och kan ”skrälla” med lika resultat i eftermiddag. Örebro är dock det starkaste kortet med stor självförtroende på hemmais. 

Match 4
Brynäs – Luleå 2

Luleå som hade svårt mot Leksand fick islossning mot AIK kommer att vinna ikväll. Man spelar bra och framförallt smart ishockey, i jämförelse med Brynäs som tappade 1-3 till 3-3 borta mot Modo efter slarv i egen zon. 

Match 5
Frölunda – Växjö 1 X

Laget som studsar upp och ner som en gummiboll. M. A Numminen är talesman för laget som kommer att vinna ikväll om man går på statistiken. Växjö är dock på frammarsch och kan skrälla. Oavgjort med straffläggning är slutpredikan. 

Match 6
Leksand – AIK

Även om man inte spelat dåligt har man inte fått resultaten med sig, vilket troligen händer ikväll. AIK är i formsvacka och jag tror de fortsätter den vägen även i afton. Leksand med en stark hemmaseger eller övertidsvinst. 

Match 7
Djurgården – Björklöven 1

Stockholmslaget är i topp när det gäller resultaten med Björklöven som stark motståndare i form av uppstickare. Finns dock inget tvivel på att 08 vinner över Västerbotten. 

Match 8
Rögle – Timrå X 2

Håller på bortalaget här – de har det definitivt bättre än Rögle just nu som enbart lyckats vinna två matcher under sina fem senaste. 

——–

Det var det! Lycka till allihop!

@stefanlofstrand

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.