Powerplay-kupongen – 2013/09/21

0

Lördagens Powerplay-kupong fyller verkligen på med tips, knep och knåp beblandat med tankar som sprider sig från andra. Oavsett ska jag försöka ge min syn på saken och hoppas att ni också kan få stor nytta av den.

Omgång 4 – Lördag 21/9 – 2013

Match 1
Färjestad – Leksand 1

Färjestad har haft det tufft samtidigt som Leksand knegat på. Men nu är det Leksand som ska stå till svars för det som sagts i media. Pressen ligger på dem, därmed tror jag att FBK kommer kamma hem trean idag. 

Match 2
Luleå – MoDo 1 2

Luleå har sett bra ut, men MoDo:s vinst mot Leksand säger lite om att man börjar leverera mer och mer hos Forsberg & Co. 

Match 3
Skellefteå – AIK 1

Favoriten mot jumbon? – Det kan kallas så åtminstone. AIK har däremot imponerat och med Skellefteås förlust mot Örebro kan även dessa skrälla till. Tror dock att Skellefteå klarar det. 

Match 4
Örebro – Hv71 x 2

Örebro vann komfortabelt mot Skellefteå efter en intensiv match med straffläggning som största höjdpunkten. Hv71 har dock mycket mer att ge och att behöva komma igen för fjärde gången i rad tror jag inte de kommer tillåta.

Match 5
Linköping – Frölunda 1 2

Titanernas kamp ikväll med Melin vs. Rönnberg. Båda lagen har haft det knapert med framgångar i deras senaste matcher. Hyser upp ”antingen eller”. Hemmalaget har dock favoritskapet på sig. 

Match 6
Växjö – Brynäs 1 x

Dags att vakna nu Växjö! Enbart två poäng på tre matcher. Brynäs med bättre statistik. Växjö behöver en vinst och kommer ta en trea eller så får man jaga ikapp, vilket jag tror att de kommer att klara av. 

Match 7
Malmö – Rögle 1 x

Skånederby nummer ett för den här säsongen och  känslan ligger i att Malmö får övertaget initialt och håller ställningarna. Mycket hänger dock på deras målvakt som verkat svängig inledningsvis i serien. 

Match 8
Södertälje – Timrå 1 x

Bubblaren i samlingen. Timrå är med i toppen av tabellen med Södertälje längre nedåt. Luktar dock skrällvarning från Södermanland. Övertid med straffavgörande? 

——–

Det var det! Lycka till allihop!

@stefanlofstrand

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.