Viasat Hockey bjuder på hockey fest!

0

Viasat Hockey ger alla NHL nördar där ute en riktig smällkaramell.

Kanalen uppger att man kommer att sända hela Stanley Cup finalen mellan Chicago Blackhawks och Boston Bruins på dotterkanalen TV10 vilket helt klart ökar intresset även bland de som annars kanske inte har samma möjlighet att se matcherna på Viasat Hockey. Per Nunstedt, programchef på Viasat säger till Hockeybladet: – Vi tänker samköra med Viasat Hockey. Vi har visat delar av säsongen på TV10 då vi öppnat ett helgfönster under primetime men nu bestämmer vi oss för att öppna upp fönstret på hela finalserien.

Stanley Cup drar igång natten mellan idag onsdag och torsdag och Nunstedt lovar fullt ös: – Vi kommer varva upp med vårt studiosnack och intervjuer, och efter några matcher åker både Johan Garpenlöv och Niklas Holmgren över till USA för att kommentera på plats. I studion kommer som vanligt Niklas Jihde att styra flankerade av Mattias Norström och Anders Hedberg. Viasat Hockey har hittills sänt över 1300 matcher på betalkanalerna och vill nu alltså avsluta säsongen på ett snyggt sätt.

GÖTT JOBBAT VIASAT HOCKEY!

TV10

Hockeybladet

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.