Hej…typ!

0
pucksnack_728x240px

Igår sparkade SAIK sin coach Anders Forsberg, tydligen för att han är klar för ny klubb (MoDo kanske?!)

Asplöven lirar ju i Arena Polarica (hur kan den få heta Arena?) Aja…Men när de mötte IKO lirade de i COOP Arena i Lule. AHC drog tydligen in närmare ½ halv miljon kr då. (Det var gratis inträde) 300-400.000 kronor mer än om de hade lirat hemma i Polarica. Nu vill de göra det igen, denna gång mot Dalalaget Mora IK.

Då vi har gratis inträde i Uppsala, ex. AIS – ÖHK (en lördag) så kan inte Uppsalaborna fylla hallen på typ 2800…SÅ JÄVLA DÅLIGT!!! Uppsala är INGEN stad man ska ha höga hockeytankar om. Blir alltid lika paff, och glad, då folk i Uppsala börjar snacka HOCKEY med mig! ”Vaaa, vet du vad hockey är?!”…tänker jag :)

 

Hejdåååååååååååå så länge!

Norrlänning med Lövenhjärta! Sitter i bortautv.båset i Gränbyhallen under Almtuna IS hemmamatcher. Fotar och skriver om lite roliga saker som kan hända på botbänken. Åker runt en del och kollar matcher i HA & SHL så skriver och fotar en del från det mesta. Hockeynörd som älskar direktskott från blå och klockrena openice-tacklingar!

Ingen kommentar

Kommentera