Viasat Hockey utökar staben!

0

Viasat Hockey utökar staben och blir ännu starkare på hockeyhimlen.

Viasat hockey har de senaste åren fokuserat på HockeyAllsvenskan, NHL och KHL även om det saknas i årets utbud. Den ”unga” hockeykanalen satsar vidare och visar i och med sitt senaste nyförvärv Johan Garpenlöv att man är en mediapjäs att räkna med.

Johan Garpenlöv besitter stor kunskap i ämnet ishockey. Han har haft en lång karriär (163 elitseriematcher, 109 poäng. Alla med Djurgården Hockey. 609 NHL matcher, 311 poäng) och representerat storklubbar som bl.a. Detroit Red Wings. Han har vunnit SM och VM Guld. Han har varit tränare, expert på hockeybladet och Team Manager för Tre Kronor och en av de drivande till att den svenska truppen bestod av flera stora NHL stjärnor  i Ishockey VM 2012. Tanken är att Johan Garpenlöv ska bilda ett nykomponerat ”NHL Team” med Mattias Norström och Anders Hedberg. Detta är hur kul som helst och en redan tung stab blir definitivt tyngre nu!

Johan Garpenlöv finns även på twitter, häng på!

Detta är Viasat Hockey:

Niklas Jihde – Programledare
Mattias Norström – Expert (fd. Hockeyspelare)
Håkan Södergren – Expert (Hawkeye) (fd. Hockeyspelare)
Johan Garpenlöv – Expert (fd. Hockeyspelare)
Johan Tornberg – Expert (fd. Hockeyspelare)
Anders Hedberg – Expert (fd. Hockeyspelare)
Harald Lückner – Expert (fd. Tränare)
Leif Strömberg – Expertkommentator (fd. Tränare)
Per Forsberg – Kommentator
Claes Andersson – Kommentator

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.