Vill du blogga om Ishockey? Skribenter sökes!

0

Att skriva om ishockey är kul, förutom att man utökar sitt kontaktnät och skapar intressanta diskussioner får man även en inblick bakom ”kulisserna” i elitserien, hockeyallsvenskan, juniorlagen och landslag vilket späder på hockeyintresset ytterligare.

Vi söker just nu skribenter för SAMTLIGA Elitserielag och lag i HockeyAllsvenskan! Det är en del i vår storsatsning där vi välkomnar en supporter från varje lag i elitserien/hockeyallsvenskan som med sin personliga stil och högt i tak levererar intressanta tankar och nyheter om sitt lag blandat med matchrapporter.  Visionen är att bli den sajten i hockeysverige där man får ta del av RIKTIGA supportrars tankar på gott och ont. Vi är helt fristående, ägs inte av någon stor mediajätte vilket innebär fria tyglar där vi bestämmer vad vi vill skriva om.

Vi erbjuder en möjlighet att nå ut till en bredare massa via intressanta intervjuer med spelare och klubbledare både via text och video. Vi har ungefär 1000 unika besökare varje dag och snittar 3500 – 4000 sidvisningar per dag och kurvan går uppåt. Pucksnack.com följs idag av allt ifrån hockeyspelare, lagledare, supportrar från de flesta lagen till journalister. Vi finns givetvis på Facebook där vi har 900 likes och på twitter över  1500 followers så det finns möjlighet att nå ut till många som sagt.

Låter det intressant så släng iväg ett mail till mig på christian@pucksnack.com

”Sen jag startade Pucksnack.com för snart tre år sen har jag fått kontakt med allt ifrån hockeyjournalister, spelaragenter till spelare och lagledare mfl. Pucksnack.com har fått mig att se ishockey på ett annat sätt än tidigare. Förr var det att man tittade på ishockey för att man själv en gång lirat men också för farten, målen, intensiteten och för att ishockey är allt fotboll inte är men de senaste två åren har jag börjat titta mer och mer på sporten ishockey, analyserat spelidéer, uppspel, anfall och försvar på ett annat sätt än tidigare vilket gjort att mitt intresse vuxit sig starkare och starkare för varje dag och kommer att fortsätta växa.”
//Christian

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.