Ny bloggare på Pucksnack.com

0

Då var det dags, till slut. Efter några dagars väntan.
Mitt första blogginlägg på Pucksnack.com.

Jag tänkte inte göra det till någon lång läsning, klockan börjar trots allt närma sig tolvslaget och röken har sedan ett par timmar lagt sig efter kvällens elitseriematcher. Som ni kan se så har jag inte heller lagt speciellt mycket krut bakom rubriken. Så det får helt enkelt bli som det blir detta. Idén bakom bloggen är i alla fall att ge er läsare det bästa och värsta från juniorhockeyn, tankar kring allt bra och allt dåligt. Det kan säkert smita in en och annan åsikt som rör annat område också.

* * *

Roger Rönnberg tog häromdagen ut sin trupp till U20-turneringen som äger rum på Gärdehov, någon kilometer norr om centrala Sundsvall. En jäkligt spännande trupp, skulle jag säga. Flera underåriga där vi dessutom hittar de båda allsvenska 95:orna Jacob de la Rose och André Burakowski. Men jag tänkte komma tillbaka till den truppen i ett senare inlägg.

Dock har jag redan börjat fundera kring detta och givetvis uppskattar jag, samt hela Pucksnack, era förslag kring hur vi på bästa sett kan bevaka detta.  Vad vill ni se på sajten, hur vill ni ha det på sajten? Alla synpunkter och förslag mottages med glädje så klart. Bara skicka i väg ett mejl till ulin@pucksnack.com!

* * *

Men det spelades ishockey i kväll också. I Skellefteå, bland annat.
Frölunda ledde förvisso efter första perioden spelad med 2-1, men det kändes ändå någonstans som att Skellefteå AIK hade koll på läget och skulle reda ut det hela.. förr eller senare. Ungefär som det brukar kännas då SAIK är på isen. Två snabba kassar i mittperioden av 20-årige Oscar Lindberg skulle också dra ner rullgardinen för Frölunda som i kväll fick lämna Skellefteå tomhänta. Lindberg, å andra sidan, fick en tidig födelsedagspresent då han fyller 21 år på måndag.

Värt att nämna är också att 19-årige Viktor Arvidsson, så klart given i Rönnbergs kommande JVM-lag, stod för en ny assistpoäng. Det är bara en tidsfråga innan det rasslar till ordentligt i Arvidssons poängkolumn. Kan bli vårens stora utropstecken.

* * *

Jag tänkte inte skriva så mycket mer än så, den här gången.
Ni får ha en fortsatt trevlig afton, ni som fortfarande är vakna.

På återseende!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.