Elitserien lånar till HockeyAllsvenskan

0

Ikväll är det 4 matcher i HA, Almtuna IS är ett av lagen. De har begett sig norrut, till Mora och FM Mattsson Arena. Har gått rätt tungt för AIS inledningsvis. Många uddamålsförluster. Känns som de inte riktigt orkar hela matcherna och tappar i slutet. De skjuter rätt mycket, mest utanför och det är ju inte bra. De måste sätta de lägen de får. Har efterlyst en rutinerad back att ta in som kan styra lite i defensiven också. Idag blev det klart att man lånar in från Brynäs, backen Lars Jonsson. Han ska lira 7 matcher med Uppsala-laget. Almtuna har plockat ihop 10 pinnar, samtliga på bortaplan. Tråkigt på hemmais eller?!

BIK – ÖHK på Viasat Hockey ikväll, kan bli en match med bra fart.

I Tingsryd (ikväll) gör lockoutspelaren Mike Santorelli sin första match. Han går in i förstakedjan med brorsan Mark och Tomas Larsson. De har bortamatch mot IKO.
SSK, som var i Uppsala i onsdags, spelar hemma mot Troja/Ljungby ikväll.
Imorgon ska jag och en kompis se MIF – LIF på TV. Min kompis är Leksing så jag får väl heja på MIF då bara för att vara tvärs emot 🙂
/ Viktoria

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.