Tränare och spelare sparkas…

0

Måndag, ny hockeyvecka som väntat bjuder på Elitserien och Allsvenskan.

I lördags åkte jag och en vän, Jennifer, ner till Ö-vik och såg den grymt bra matchen mellan modo – FRÖLUNDA. I bilen säger Jennifer ”Du vet väl varför jag följer med till Ö-vik och ser hockey? Det är för att jag ska käka korv i en av pauserna, de har JÄTTEGOD korv i Fjällräven!” Hahaha, hon är bra skön, dock var hon även intresserad av matchen vi skulle se, tur för mig 😉 Vi var på plats ca 17:30, vandrade runt lite i arenan och satte oss sen på våra platser (bakom FHC-båset). Såg Matt Duchene sitta ensam på spelarbänken iklädd mjukisdress och lyssnandes på musik, han såg laddad ut. ½ timme senare kom Frölunda (och modo) ut för uppvärmning. Var väl som vilken uppvärmning som helst. Kollade in Stålberg och Duchene lite extra, Duchene visade sina skills lite då och då. När vi passerade éntren fick vi minificklampor, dessa lampor använde många då arenan släcktes ner inför introt. Det var väldigt coolt, till tonerna av ”Händerna mot himlen”. Sen hade modo éntre till en inte alls bra låt…för att sen några sekunder lira den bra låten  ”Greyhound”. Så kommer de snygga Frölunda ut på isen, då stängs musiken av och det som hörs är bara höga burop från modo-klacken. Jag hade tippat 3-5, hoppet om det resultatet fanns ju kvar i slutet och då, #16 Axelsson skjuter mot modos öppna bur…I STOLPEN! 😉 Blää ^^ Drog även till med att Stålberg skulle göra 1+2 och Duchene 0+1. 25:an gör 1+0 och 91:an 0+2. Gaaanska bra ändå… För mer info om matchen, läs min rapport ; http://pucksnack.com/nhl-grabbarna-i-fhc-levererar-direkt/

       © Viktoria Söderlund

*****

Lite nyheter: Växjö sparkade igår sin tränare Janne Karlsson, som blev den första av Elitseriecoacherna att få lämna sin post . Allsvenska Karlskrona meddelade under dagen att de bryter med tränarna Tomas Kempe och Oscar Andersson. Tingsryd och backen Kasper Jensen går skilda vägar. Happis-laget Asplöven går ut med att de sparkar backen Toni Kirén, 28. Vilken tränare får gå härnäst???

*****

Om en liten stund sitter jag bänkad, soffad (?) framför kvällens enda elitmatch, den i Scandinavium mellan FHC – hv. Vid 15-tiden idag hade 9000 biljetter sålts. Hoppas Stålberg-Duchene-Brunnström har lika bra fart (gärna mer) som i lördags. Frölunda ställer upp med exakt samma trupp som mot modo, förrutom att 25-91-96 blir 1:a line (var 2:a i lördags) och lördagens 1:a line blir kvällens 2:a.

Heja hockey! 🙂

/ Viktoria

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.