Det går bra nu…

0

Jippi…Almtuna vann på bortais igårkväll mot formstarka  IK Oskarshamn. Kan säga att jag inte hade väntat mig det. IKO tog ledningen i början av 2:a perioden, och i den 3:e gör AIS 2 mål på mindre än 2 minuter. Men det var ingen idé att bli sådär jätteglad just då eftersom det aldrig är över förrän det är Över. Spännande sistaminuter i Arena Oskarshamn, slutsignalen dånar och det står 1-2 på matchuret. Gött! 3 pinnar med i trunkarna hem till Uppsala. Snackisen i  ÖHK – LIF var LIF´s juniorer som leverarar, men även; Har inte Örebro HK betalat el-räkningen i arenen? Lamporna härjade på lite som de ville under matchen.

*****

Kollar man Poängligan, de 25 bästa i HockeyAllsvenskan ser man bara LW, RW och C som beteckning på alla spelare, fram till spelare 23, där står det LD. Han är ensam back över de 25 främsta  poänligaledarna i serien. Han har skjutit/passat ihop 6+2 på 11 matcher. Killen i fråga är självklart, #6 i Mora IK, Mikael Wikstand eller ska det kanske vara ”V”. Han är iaf född sent -93 och kommer förmodligen bli en framstående back under sin karriär. Lägg namnet på minnet!

*****

Mitt hjärtelag IF Björklöven glider på bra, 5 matcher och obesegrade i Div. 1A. 22-5 i målskillnad, hyffsat! 🙂 Hockeypubliken i Umeå ska också ha ett stort +, 3028 hemma mot Pite, 2377 hemma mot Boden och 2744 hemma mot Kiruna. Det kallas att stödja sitt lag, jag menar hur kul är det egentligen att se lag som Piteå och Boden?! 😉 Umeå Arena är en skön plats för hockey!

*****

Just nu sitter jag hemma i Umeå och taggar för kvällens Elitseriematcher. Full omgång. Den match jag mest ser fram emot är den som har nedsläpp 18:30 i Fjällräven Center. Jag och polaren Jennifer ska sätta oss i bilen om ngn timme och köra ner till Ö-vik för att få den äran att beskåda drabbningen mellan modo – FRÖLUNDA. Vi bestämde oss för rätt länge sen att åka på den (eftersom Frölunda kommer dit) och nu kan vi säga att vi INTE ångrar oss det minsta (skulle vi aldrig göra iförsig) men någon dag efter vi bokat gör FHC klart med Matt Duchene, och i dagarna även Viktor Stålberg. Båda gör debut i FHC-tröjan ikväll. Och MoDo får hem Alex Steen. Känns som det kan bli en härlig hockeymatch ikväll. Vi sitter bakom FHC och ska försöka ha mycket fokus på NHL-killarna. Har inte full koll på med exakt vilken trupp FHC kommer till Norrland med men har hört rykte om att Duchene & Stålberg ska lira ihop. Det kan ju se hur underbart ut som helst! HOCKEYGODIS! Har packat ner tuggummi, det är ett måste då man ser hockey…

Så till sist; blir det en STEENhård vinst till MoDo eller blir det som jag vill, en STÅLsäker 3 poängare till Göteborgarna?! Det vet vi ikväll!

Njut av dagens matcher! Hockey när den är som Bäst!

Eyyyyy, Kolla min min Twitter, AlmtunaIS_V ikväll. Ska försök slänga in lite bilder där under matchen 🙂 Nu är jag redo!

Have An Ice Day!

// Viktoria

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.