Let´s Drop the Puck!

0

Hej och välkomna till ännu en blogg här på pucksnack.com. Jag heter Viktoria och är 23 år. Boende i Uppsala men uppvuxen i Umeå.  Jobbar för Hockeyallsvenskaklubben Almtuna IS där jag under deras hemmamatcher sitter i motståndarnas utvisningsbås och gör allt man ska göra där…ha koll på klockan, öppna båsdörren  (i rätt tid 😉 ), och det viktigaste (?),  ha koll på lirarna eftersom vissa har noll koll på när, var, om, varför och hur de ska ut på isen igen. Den ena virrigare än den andre. Vääääldigt händelserikt faktiskt! Man får höra det mest korkade, roligaste och snällaste sakerna. Kommer försöka bjuda på en hel del rolig information om hur det ser ut/låter i ett utv.bås i Gränbyhallen, publicera lite snygga pics, intervjuer, text från presskonferenserna och en och annan matchrapport.

’ ’ ’ ’ ’

Nu har alla lagen i Hockeyallsvenskan spelat 10 matcher var och tabellen ljuger ju aldrig, men om jag fick bestämma så tycker jag att vi vänder på den 🙂 Kvällens resultat var kanske inte något häpnadsväckande…men kan ju nämna att en viss Gabriel Landeskog gjorde debut för Djurgården hemma på Hovet mot Örebro. Landeskog hann med en hel del, ta en 2.a för Hooking, för att drygt 7 minuter senare näta 1-0 till DIF i PP1, (perre 2). Han fick ett ass i 3:e till 2-0, men ÖHK ville inte vara sämre utan gjorde även de två mål. Matchen fick avgöras på straffar, där missade #92 i DIF två gånger, matchen avgjordes  i nästa straffomgång. De två andra matchresultaten blev; MIF – BIK 3-5 och nykomlingarna KHK fick se sig besegrade av IKO med 1-3.

Hoppas det var värt mödan att läsa ända hit 🙂

Enjoy! / Viktoria

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.