Timrå IK – Kom igen nu! Chocka hela hockeysverige!

3

I stort sett all media säger att Timrå IK återigen kommer att få kvala sig kvar i elitserien, må så väl vara men här på Pucksnack.com sticker vi ut då vi har tippat Timrå IK på plats 10 när vi summerar säsongens tabell.

Timrå IK är ett lag som inte kan satsa som alla andra lag, detta beror på dålig ekonomi och får därför bygga hemvävt i större mån än övriga elitserielag men man ska ändå inte räkna ut medelpadingarna. Ser man till hur truppen ser ut så känns den starkare än i fjol, man har fått hem backen Sebastian Erixon som tillsammans med Oskar Hedman kommer hålla ordning i försvaret och framåt har Yared Hagos fått en nytändning efter en hård sommarträning med samma tränare som fått Frölundas Dick Axelsson i form inför säsongen samt återvändaren Niklas Nordgren som kommer leverera fler poäng än Matt Murley och Martin Röymark gjorde som båda fortsätter sina karriärer i andra klubbar, även Max Friberg kommer att blomma ut nu när ”Linkan” är borta.

Detta kryddat med juniorer som Tommy ”Schteken” Stenqvist och Ludvig Nilsson som garanterat kommer göra allt för att ta en av de åtråvärda platserna i A truppen gör att iaf jag ser ljust på framtiden för Timrå IK. Bakåt kommer Joakim Lundström att vara sista utpost, spelarna vet vad han kan och litar på honom. Många säger att det är nyförvärvet Daniel Bellissimo som kommer att vakta buren flest matcher men jag hoppas givetvis att de har fel för att ha honom i kassen större delen av säsongen är att skjuta sig själv i foten och en direktbiljett till kvalserien.

Det hade som sagt varit riktigt gott om Timrå IK kunde chocka hela hockeysverige, ta sig till slutspel för väl där kan vad som helst hända! GO TIMRÅ!

Här ser ni vår kompletta ES Tabell

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

3 Kommentarer

  1. Nu blev detta min nya favoritblogg! Du är den ENDA stora sportbloggaren som inte gör sitt yttersta för att klanka ner på Timrå.. Grattis! Nu har du precis fått en till följare 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.