Småkronorna: De kom, de såg, de segrade!

0

Småkronorna och Roger Rönnberg kom, de såg, de segrade. Det var inget lag som kunde slå de blågula i fyrnationsturneringen i Tjeckien. 3 vinster på lika många matcher.

De regerande världsmästarna Sverige Team 20 inledde fyrnationsturneringen i Kravare, Tjeckien med vinst. De besegrade den ryska björnen med 3-2 i övertid efter att ha tappat en 2-0 ledning. Christian Djoos såg till att svenskarna fick bästa tänkbara start på turneringsspelet.  Nästa utmaning var värdnationen Tjeckien som besegrades med hela 10-2! Brynäs IF´s Elias Lindholm, Rögle BK´s Daniel Zaar, Färjestad BK´s Calle Andersson, HV71´s Filip Sandberg och Frölunda HC´s Sebastian Collberg registrerades alla för två mål vardera i matchen.

Turneringen avslutades på söndagen med svensk seger (2-1 OT) efter en spännande kamp med lillebror Finland där Sebastian Collberg gjorde det avgörande målet endast 47 sekunder in i förlängningen.

Nästa turnering där Ryssland, Tjeckien och Finland har en möjlighet att revanschera sig sker på svensk mark, i Sundsvall närmare bestämt. Datumen ni ska hålla koll på är: 9 – 11 november. Passa på att se ett möjligt JVM lag på hemmaplan! Vi kommer att vara på plats!

 

 

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.