Hockeylördag…

0

Då laddar man för en riktig hockeylördag, European Trophy och juniorhockey står på schemat.

Först Frölunda – Färjestad i den andra av helgens två back to back möten. Färjestad vann gårdagens jämna drabbning med 3-2 och det krävdes straffar. Räkna med en minst lika hård och jämn drabbning idag. Det jag vill se är ett Frölunda som spelar hårdare mot FBK precis som FBK gjorde igår. Mediagrafen.se är på plats i Frölundaborg i eftermiddag så ett litet bildspel från matchen kommer upp på sajten under kvällen. Matchen följs sedan upp med Brynäs – Djurgården på tv.

I Åmål lirar Sverige Team 17 landskamp mot lillebror Finland. Just Team 17 vann öppningsmatchen mot Finland igår med 6-3 efter en tung öppning där finnarna gjorde 0-1 tidigt. Idag väntar alltså Finland återigen. Kl 15:00 är det nedsläpp i Intersport hallen, är ni i Åmål så tycker jag absolut att ni ska bege er till Intersporthallen. Ett referat om matchen kommer ikväll.

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.