Sett Hockeyligans nya trailer inför Elitserien?

0

Satt och slösurfade lite och hittade Hockeyligans nya trailer för Elitserien 2012/2013 på elitserienplay. Den var perfekt producerad med de fyra momenten som en bra trailer ska innehålla: Spänning, kamp, glädje och sorg.

European Trophy och SCA cupen ikväll… Västderby mellan två giganter: Färjestad BK – Frölunda HC och E4 derby mellan Hv71 och Linköping HC där Hv71 leder med 1-0 i matcherna back to back. Det kommer bli en spännande kväll helt klart, ikväll skriver jag sammandraget och kommer även att hålla ett öga på hur det går i SCA cupen där Timrå IK möter AIK och Modo Hockey tar sig an värdlaget Sundsvall Hockey… Räkna med ett sammandrag även därifrån.

Nu laddar vi för en härlig försäsongskväll med massor av ishockey!

13 dagar kvar till Elitseriestart… Gött att tiden går fort!

Hockeyligans video inför Elitserien 2012/2013… Rysvarning på den!

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.