Europe, SJ Loungen, Internationell Ishockey…

0

Med Europe i hörlurarna sitter jag och väntar på att få bege mig hemåt och det slår mig hur sjukt stela folket på SJ lounge verkar vara. Säljare, advokater, karriärmän och karriärkvinnor och en och annan vilsen varelse som undrar hur han hamnat i detta sällskapet.

Det ska dock tilläggas att den här tysta miljön är idealisk för att jobba ikapp lite och skriva blogginlägg.

Men här på Pucksnack.com fokuserar vi på ishockey, svensk ishockey och kvällen bjuder på både SCA Cup, J18 match mellan svenskt och tyskt lag i Frölundaborg (Frölunda J18 – Jungadler Mannheim) samt European Trophy där Europas topplag? deltar. E4 derby mellan Hv71 och LHC, kampen om norden mellan Oulun Kärpät och Luleå Hockey (kommer Luleås vinnarstreak ta slut ikväll?) Djurgården IF – Brynäs IF (Hockeyallsvenskan vs Elitserien).

Jag kommer att sitta på tåget hem till Göteborg hela kvällen och missar samtliga matcher men mina kollegor Toni, Sten och Effy kommer ge er infon på bästa sätt, rapport från Frölunda J18´s match mot Jungadler Mannheim kommer senare då jag får ett sammandrag av J18 tränaren Björn Liljander efter matchen.

Tydligen ska de tillåta sparkar nu i elitserien, men enligt rapporter så kommer det inte att vara tillåtet att lyfta skenan från isen utan endast styrning med skridskon kommer att vara tillåtet, även spelare i målgården kommer att vara tillåtet. Här är målvakterna de stora förlorarna, det är lätt att hindra motståndare att göra mål när man tidigare varit fredad i målet, hur lätt kommer det att bli när de sitter i knät på t.ex. Wesslau i Hv71? Läs min kollega Stens inlägg om detta!

Stay tuned… det kommer mer under kvällen!

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.