HvTV åt folket!

0

Kan inte annat än att bokstavligen älska Hv71s satsning som tar tittarna bakom kulisserna och det rejält. Inget ”så här ser puckhinken i vårt lag ut” ”här äter spelarna lunch” osv.

Nästa år då jävlar

Tror många elitserieklubbar tittar åt Hv-håll med lite avundsjuka ögon. Det görs i sådana fall med alla rätt för det Hv71 gjort i och med sin produktion HvTV All Access är inte bara snyggt producerat, bra upplagt utan också jävligt intressant.

Även om man, som en annan, vet hur det doftar i ett omklädningsrum.. vilka nivåer en hockeyspelare kan sjunka till och att man dessutom har förmånen att faktiskt inse att det är helt normala människor det handlar om så är hela detta konceptet man presenterar från Hv71 riktigt bra och lär dra mycket ögon åt sig. Inte bara från konkurrenter, som säkert kommer ha sitt egna lagTV All Access nästa säsong, utan framför allt från unga spelare. Spelare som känner att Hv71 är en proffsig klubb. En klubb i tiden. Här händer det saker. Här tänker man framåt och här andas gemenskap. Här vill jag spela!

Hv71 har som mål att bli den ledande föreningen i Europa när det kommer till att utveckla ungdomar. Peter Eklund är inte bara en sympatisk man. Han är klok. Han är öppen.. han vinner. Hv vinner!

Kollegan Chrille skrev igår ett blogginlägg som faktiskt är den totala motsatsen mot vad HvTV är. In och läs om hur man i t ex Frölunda bygger murar högre än den kinesiska muren för allt och alla utanför laget. En förening som än idag tror man spelar en SM-Final 2006 mot Färjestad.

HvTV All Access Del 3

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.