Är det kniven mot strupen-läge för Timrå kväll?

0

Det blev förlust för Timrå igår – igen.

Mönstret känner vi igen och hur mycket man säger att försäsongen inte spelar någon roll så börjar man ställa lite frågor kring Timrå och deras kommande säsong. Jag tror fortfarande att Timrå kan vara ett Topp 10-lag den här säsongen men det är också tydligt att använda sig av rätt komponenter blir viktigare än någonsin för Timrå. När någon av kuggarna saknas så saknas dem verkligen och Timrå blir rejält sårbara.

Målvaktssidan är kanske del som drar det till sin spets. Det jag sett av Bellissimo live den här säsongen har inte imponerat på mig, igår släppte han ett par puckar som man kanske skulle ha tagit. Jag är ytterst förvånad över att Kent Norberg vill envisas med att Bellissimo  är första aternativet när det är tydligt att Lundström är pjäsen som man ska satsa på.

Ikväll är det dock ett krav att Timrå bryter sin förlusttrend om det ska bli något vettigt av Monténs gäng.

***

Modo tar emot Skellefteå ikväll klockan 19.

Matchens sänds på Norran.se för den intresserade och på förhand kan man säga att en del pelare vilar ikväll.

Skellefteå har åtminstone inte Burström och Skogs med. I Modo vilar Ludde Byström och Kristian bergström och junioren Kristoffer Backman får chansen, Alsenfelt i mål för hemmalaget.

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.