Sämsta tipparen

0

Jag är totalt värdelös på att tippa och har därför slutat med att lista upp elitserien i ett 1-12-tips. Inte haft mer än max tre rätt på dessa tips under senaste säsongerna. Jag är kort och gott urkass på det!

Sluttabellen av Elitserien 2012/13

Därför har jag i år valt att lotta det hela. Tolv lappar med ett till tolv på. Rakt upp och ner och så här slutade det i en tabell:

Färjestad
Hv71
Brynäs
Linköping
Växjö
Timrå
Skellefteå
Luleå
————–
AIK
Frölunda
————–
MoDo
Rögle

Topp4 ser helt klart intressant ut och lite åt det hållet jag nog hade gissat om jag nu sysslat med sådant.

AIK och Frölunda känns som det kan bli en verklighet i ingemansland då jag tycker båda lagen försämrats mot fjolåret.

MoDo, Timrå och Växjö kan vara helt felplacerade men som sagt jag är en fruktansvärt dålig tippare så därför påstår jag helt enkelt att min lottade elitserietabell är så Elitserien 2012/13 kommer att sluta.

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.