NHL13 kommer bli hockeyporr – precis som vanligt

2

Jag har precis kikat på NHL13 och testat lite hur det kommer att se ut och fungera när det väl släpps om drygt två veckor. En snabb överblick säger att man inte kommer se någon större skillnad på grafiken jämför med NHL12, vilket säger en del om hur hög standarden var redan förra säsongen.

I videon kan ni också se vilka speciella funktioner som kommer att finnas på NHL13. Man längtar ju redan nu till 13 september.

Notera: Jag har testa NHL13 för PS3 och har inte en susning om Xbox eller PC.

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

2 Kommentarer

  1. Det är inte så konstigt varför du inte har testat NHL 13 till PC! Det görs inte längre till dator! 🙂

    Lades ner efter 09.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.