Gallerskallar

0

Igår snubblade jag över (hur man nu gör det på nätet?) en helskön video. Något som får en hockeyfantast likt en annan att bli smått lyrisk. Lite som ett barn kvällen innan julafton då jag som sagt såg videon igår och då via mobilen samtidigt som jag hade fullt upp med minsta sonen vilket resulterar i ett klart sämre fokus var jag sådär otålig och förväntansfull när jag i lugn och ro kunde titta på den igen.

Ungdomshockey är passion

Vet att jag såväl som Mr Pucksnack himself, Chrille, har pushat för både J18 och J20 tidigare. Dessutom har jag skrivit om kärleken till sporten man ser redan bland ungdomslagen. Särskilt under senare U-åren när man växer till sig och musklerna börjar ta kraft. Då är det riktigt skoj att kolla hockey.

Det behöver inte vara fullsatta arenor med deras bekvämligheter eller fixstjärnor med namn man inte kan uttala på isen för att man ska få se riktigt härlig hockey och dessutom känna att detta är ju verkligen hockey. Här är framtiden. Inget gnäll över dålig lön, förutsättningar, eller varför man ”bara” får spela i en 3e lina utan tid i varken PP eller BP osv.

Se videon och njut!

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.