Modo missar inte slutspel!

0

Det var ett rejält bakslag för Modo och Samuel Påhlsson att ”Samme” skadade sig på fysträningen och nu riskerar att bli borta hela säsongen men att säga att det kan ha kostat dom slutspelsplats är att ta i.

Modo Hockey har ett tillräckligt skickligt lag för att ta sig till slutspel med eller utan ”Samme”. Sen har de valt att skriva kontrakt med try-out spelaren Dave Spina för resten av säsongen så det är inte så att det är ett sämre lag bara för att deras kanske viktigaste spelare än långtidsskadad. Missförstå mig rätt här, ”Samme” är en riktigt bra spelare men det man lätt glömmer är att i NHL så var han den spelare som kväll efter kväll fick möta motståndarnas bästa kedjor för att ”neutralisera” dom med sitt näst intill perfekta defensiva tänk. Ang. hans roll i Modo Hockey så verkar folk eller ja, media tro att han ska vinna poängligan när han inte alls är en sådan spelare. Sen är det en stor förlust för Modo pga. att han gör tillräckligt med poäng med tanke på vad han egentligen är för spelare som hade varit viktiga för Modo i vinters jakt på slutspel.

Samuel är viktig för laget men inte bara pga. poängen han skulle ha gjort utan det hjärta han har för Ö-viks klubben, vara mentor för yngre spelare och vara en pådrivande kraft för att få laget att gå framåt men ser man till den vinnarskalle ”Samme” är så skulle jag inte bli förvånad om vi får se honom i båset i vinter bredvid tränarduon Ulf Samuelsson och Peter Andersson.

För er som missat vår intervju med Samuel Påhlsson, klicka HÄR!
Kollar ni i telefonen så ska ni klicka HÄR!

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.