”Nya” Dallas eller Ishockey… Svaret har aldrig varit lättare!

0

Då har man sett första avsnittet av den nyproducerade serien Dallas och jag sticker ut lite här och säger att orginalet fortfarande är bäst och längtar ännu mer till hockeysäsongen drar igång på allvar med seriespel! Då har man en anledning att hålla sig hemifrån och i en ishall istället kl 21:00 på måndagskvällar.

Skön rapportering för övrigt från Mediagrafen.se på uppdrag i Skövde för att bevaka juniorhockey, han kommer även att hålla ett öga på kommande TV-Pucksspel där målet är att ha full täckning med kommentarer från spelare och tränare under finalspelet. Det kommer bli riktigt bra. Intervjuer av svenska juniorspelare fortsätter, Först ut Frölunda HC´s juniorer, detta för att Göteborg är min hemmabas men det kommer intressanta intervjuer med spelare från övriga juniorlag också framöver.

Ni har väl inte missat Fredrik Stens intervju med Hv71´s Mattias Karlsson i 6 Snabba Frågor!

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.