Måndag, återhämtning från en rejäl hockeyhelg!

1

Måndag morgon, dags att jobba igen. Det har varit en riktig hockeyhelg där fredagen inleddes med lite J20 hockey ute i skärgården för att under lördagen se första matchen live i årets upplaga av European Trophy samt två sammandrag från övriga svenska ET matcher och helgen avrundades med videointervju med Simon Fernholm och lite J20 vs Div1.

Nu är det måndag som sagt, man är tillbaka på jobbet, dagen består av massa kundmöten innan det i eftermiddag är dags att scanna igenom hockeysverige på intressanta nyheter. En intressant nyhet eller ja, snarare rykte är ju detta med Janne Karlsson. Det jag har hört är att hans fru vantrivs i Ryssland och vill flytta hem till barnen och barnbarnen i Sverige och jag ser gärna att Janne Karlsson återvänder till Sverige och Elitserien igen efter sina år i Ryssland som huvudtränare i KHL, han är en mycket kompetent tränare som vet vad som krävs för att vinna och han är heller inte främmande för att lyfta upp juniorer vilket främjar återväxten i en förening.

Jag vet inte om ni har sett det ännu men vår sida har genomgått en förändring för att underlätta för er läsare som endast vill läsa om era favoritlag och inte ishockey i allmänhet. Kika in på första sidan och kolla!

Nu dags att åka på kundmöten! Vi hörs och ses! 🙂

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.