Söndag = herrens vilodag?

0

Imorgon är det söndag och enligt bibeln är det herrens vilodag. Men vi hockeynördar då som har ishockey som vår religion, där ishallarna är våra tempel, vilken vilodag är vår?

Det har varit mycket ishockey nu ett tag där man sett juniormatcher, a-lagsmatcher och man vill bara ha mer, efter en lång sommar finns det inget bättre än att ta steget in i en kall ishall och sitta och frysa en stund och jag sitter här på lördagskvällen/natten i valet och kvalet, ligga i soffan hemma och kolla på European Trophy när Linköping HC tar sig an Vienna Capitals eller besöka Frölundaborg och se Frölunda J20 mot Kungälvs A-lag som till vardags spelar i Division 1.

Tider att hålla koll på imorgon:
Linköping HC – Vienna Capitals börjar 16:00, matchen sänds på TV10, Frölunda J20 – Kungälv IK A-lag börjar 16:30

Känner jag mig själv så blir det en sväng ner till Frölundaborg och kolla lite juniorhockey, vad tycker ni? European Trophy eller J20 vs Div1?

***

Imorgon kommer Mediagrafen.se att bevaka en hockeyturnering i Skövde åt oss på Pucksnack.com där Skövde IK´s juniorer spelar en turnering mot Västra Götalands TV-Puckslag, Mariestad BOIS och Borås HC. Referat och bilder kommer här på sajten under söndagen alt. måndag beroende på hur effektiv Rikard på Mediagrafen.se är och hur snabbt han rapporterar tillbaka till oss.

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.