Försäsong J20SuperElit: Frölunda HC´s Jonathan Johnson bjuder på en riktig delikatess.

0

Jag var och kollade på Frölunda J20 mot Malmö Redhawks J20 ute på Öckerö under fredagseftermiddagen. Frölunda vann matchen med 4-2 och just 4-1 målet kom på straff som jag bara skulle vilja dela med mig av här och nu.

Det var en tilltrasslad situation framför Malmös mål som gjorde att domaren dömde straff för Frölunda och personligen så gillar jag verkligen straffar, det är en spelares egen tid att stå i fokus och glänsa vare sig det är en utespelare eller målvakt. Om straffen säger Jonathan till mig: – jag hade lite koll innan men när jag kom närmare, kom han ganska långt ut och kändes tät så då passade det att göra den finten tycker jag.

För er som läser sajten mobilt, klicka HÄR så kommer videon upp.

Matchrapport kommer senare.

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.