Finland krossade Sveriges finaldrömmar

0

Trots att man ledde med 4-2 med nio minuter kvar av den tredje perioden av semifinalen i Ivan Hlinka Memorial Cup så kunde man inte besegra Finland.

På övertid kunde Finland vinna med 4-5 efter segermål av Espoo Blues-junioren Felix Westermarck, i samma sekvens ådrog sig Modos Robert Hägg ett matchstraff. Hägg har annars gjort en mycket bra turnering och noterades för sitt andra mål i numerärt underläge när han gav Sverige ledningen.

Sverige tre övriga mål signerades Andre Burakokovsky (Malmö), Rasmus Fyrpihl (Örebro) och Lucas Wallmark (Skellefteå).

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.