En liten uppdatering gällande Pucksnack.com

0

Det är mycket nytt som har hänt och  kommer att hända på sajten framöver. En fråga jag vill ställa till er läsare: Hur kul är det egentligen att läsa papperstidningar? Inte alls eller hur? Iaf. jag läser mina nyheter online eller i mobilen, gärna i en App i någon form och vi på Pucksnack.com ska inte vara något annorlunda.

Pucksnack.com går stadigt framåt, vi har utökat vårt team med ytterligare en skribent i Fredrik Sten, vi täcker numera hela Sverige geografiskt och vi har i dagarna släppt en tjänst signerad Toni Lappalainen där du som läsare/besökare kan följa vissa utvalda matcher live utan att det sabbar ditt Facebook eller Twitterflöde. Ni finner livetjänsten HÄR!

Vårt nästa mål är att under hösten släppa en smartphone app för vi tror att ni resonerar precis som vi. Man vill inte läsa papperstidningar, alla hockeylag vi följer har appar, hockeyligan och till och med European Trophy har båda en smartphone app. Det som skiljer oss från dom är att de har obegränsat med ekonomiska muskler och kan därför erbjuda sina appar gratis medan vi får tänka på hur ett upplägg skulle kunna se ut och med tanke på vilken respons vi alla har fått av er läsare sen vi släppte den nya sajten och breddade vår täckning så tror vi att ni kommer att hänga med oss även där.

I och med att vi så småningom släpper en app så ökar ansvaret på oss att leverera en bra produkt, att hela tiden hålla oss ajour med vad som händer i ishockeyns underbara värld och hittills har det kommit intervjuer, artiklar, blogginlägg och notiser löpande i en strid ström, det kommer inte att vara någon skillnad när vi släpper appen, snarare tvärtom då vi pga. att vi tar en symbolisk engångssumma på tio-15 kronor för appen som tillsammans med intäkter från framtida annonser ges möjligheten att resa runt i Sverige, besöka arenor, snacka med spelare, tränare och övriga lagledare i samtliga ligor samt ett och annat reportage från lagens supporterföreningar utlovas.

Varför ska ni skaffa vår app? Enkelt, dels pga. av ovan nämnda skäl men även att det underlättar väldigt för hanteringen av videos, livereportage och vår nya livetjänst direkt från arenorna. Sen kommer vi ha tävlingar som man bara kommer åt via appen som jag kan garantera att ni inte vill missa och sen är den sjukt billig om man ser till vad den kommer att innehålla 😉

Något vi på Pucksnack.com kan lova är att det är för ER som vi jobbar! Era åsikter är det som driver oss framåt så fortsätt kommentera våra blogginlägg, intervjuer, artiklar, notiser mm.

 

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.