Reflektioner från en buss

0

Jag sitter i skrivande stund på en buss som ska ta mig hem efter matchen Modo – Timrå så här finns det verkligen tid för reflektioner efter kvällens match.

Kvällens blunder

Ja, den går onekligen till Sportbladet som blandade ihop ispremiären då Mario Kempe gjorde konststraff och det han presterade ikväll. Synd, för det som gjorde att Philly draftade honom en gång i tiden var det han visade ikväll. Det har gjort honom gott att komma hem.

Ynglingarna skickar budskap

Vi har blivit bortskämda med unga spelare som kommer upp tidigt, men ibland glömmer man att dem inte är fullfjädrade seniorer ännu. Ikväll blev vi bortskämda igen. Modos Possler skickade ännu en fråga till Tuffe Uffe om en bofast plats fen här säsongen eller åtminstone första valet att kalla upp när det behövs. Timrås Tommy Stenqvist ställer samma fråga till Montén, och det långt innan hans mål.

Ludde Byström. Han var juniorspelare ikväll. Gjorde enkla misstag om stunder, mogna beslut om stunder precis som det vi är vana att se av juniorer. Förmodligen en storback med en doft av Enström.

Målvaktskampen

Försäsongen handlar om att förtjäna sin plats, att markera sin närvaro hos ledarstaben men också i laget. Ikväll markerade Starkbaum och Bellissimo att dem inte bör vara första val i vinter. Inga katastrofer alls men däremot låg det något osäkert i luften hela tiden, som om backarna hela tiden hade ett öga på spelet och ett öga på sin målvakt.

Alsenfelt och Lundström är bättre än Bellissimo och Starkbaum, så enkelt är det.

20120816-225358.jpg

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.