Småkronorna vände 0-2 till 8-4

0

Andra vinsten på tre matcher för Småkronorna. 

Sverige vände underläge 0-2 till 8-4 mot Schweiz i den tjeck/slovakiska turneringen Memorial of Ivan Hlinka. Efter en tung första period vaknade man till i den andra och producerade fyra raka mål i perioden, bland annat från Modos Robert Hägg och Djurgårdens Tobias Lijedahl.

I den tredje perioden fortsatte man öka på sin ledning och trots att Schweiz lyckades göra två mål under sista tjugo minuterna så var segern aldrig i fara. Sverige tog betydligt mer utvisningar i matchen än Schweiz och trots att motståndarna tilläts spela i numerärt överläge hela sju gånger lyckades man bara kapitalisera två gånger på hela matchen.

Nu har man besegrat Slovakien och Schweiz samt förlorat mot Kanada i turneringen. Nu väntar slutspel för Sverige.

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.