Härlig hockeyvecka väntar.

0

Det är en härlig hockeyvecka jag har framför mig. Längtan efter ishockey har varit stor hela sommaren och även fast jag redan sett två ispremiärer, Timrå IK och Modo Hockey samt två juniorhockey matcher i en kall ishall ute på vackra Öckerö så är abstinensen efter ishockey fortfarande stor.

Som rubriken lyder så är det en härlig hockey vecka jag har att se fram emot, förutom kvällens träningsmatch mellan Frölunda HC och Växjö Lakers så blir det på onsdagen juniormatch när Frölunda J18 tar emot Hv71 J18 i försäsongens andra match. Nedsläpp är kl 19:00 och matchen spelas i Frölundaborg. På juniormatchen är det fri entré och det är alltid full fart på isen så jag hoppas vi ses där!

På Fredag drar European Trophy igång och då jag bor i Göteborg så blir det att se Frölunda HC ta sig an EV Zug och på lördagen kommer ZSC Lions på besök. Fredagsmatchen börjar kl 19:00 och lördagsmatchen kl 15:00. Båda matcher spelas i Frölundaborg och biljetter köpes via Ticnet.se

Räkna med full täckning här på sajten, matchrapporter och kortare notiser läggs upp löpande under veckan.

Jag vill även passa på att pusha lite extra för mina medarbetare som gör ett dunderjobb här på sajten. Toni och Fredrik har båda twitter och de delar med sig av sina tankar gällande ishockey och livet i allmänhet så det är absolut rekommenderat att hänga med även där!
Toni Lappalainen
Fredrik Sten

39 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Instagram och Twitter. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

Ingen kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.