En klok man från Jönköping

1

Har under morgonen tagit mig en närmare titt på Hv71 inför kommande säsong, något som kommer att presenteras mer närmare under morgondagen i form av ”Ett lag om dagen” då det är HVs tur att granskas och placeras i tabellen.

Nåväl.

Hv71 är ett lag med goda bakgrunder, det är ingen hemlighet. Sedan man slog ihop lagen, och namnen, Husqvarna & Vätterstad 1971 har mycket hänt och mycket är på väg att hända i den småländska klubben. Enligt den så alltid sympatiska klubbdirektören Peter Eklund satsas det för fullt på att Hv71 ska bli Europas absolut främsta klubb för ungdomar att fostras och utvecklas i.

Titta själv på HVTVs intervju med nämnda Eklund så får du en klarare bild av hur han och hela organisationen Hv71 tänker. Peter har i samma intervju också mycket kloka tankar och funderingar kring hur produkten Elitserien ska bli bättre, om hur lilla Sverige ska kunna matcha stormakterna i öst & väst mm.

Som sagt, Se intervjun här!

Mer om HV imorgon..

Frilans skribent/fotograf. Driver juniorhockey.se samt fototjänsten Hockeyfoton.se. Tveka inte att kontakta mig via, mail | twitter | 070-282 01 04.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.