Elitserierutin till Mjölby i Division 1 – tillfälligt

4

Göran Palmqvist, en sann Mjölby-ikon (och Frölundait) twittrade idag att LHC:s Erik Andersson kommer träna med Division 1-klubben Mjölby fram till den 26:e augusti.

Inga offentliga uttalanden från någon av klubbarna än så länge, man får dock förmoda att det är en temporär lösning för LHC-backen för han är ju klasser bättre än Division 1. Oavsett, kanonmöjlighet för unga Mjölby att dra nytta av Erik Anderssons  kunskaper under perioden han finns i klubben, speciellt i år när man kanske saknar trygghet i omklädningsrummet med många tongivande spelare borta.

Correns syniska hockeyreporter John Senewiratne tweetade självklart ironiskt om händelsen.

Helt plötsligt blev Mjölbys träningsmatch mot Linlöven i morgon rätt intressant.

3

33 åring från Göteborg som uttrycker min kärlek till ishockey genom Pucksnack.com och Twitter. Jag kommer att leverera intressanta intervjuer och tankar både i textform och genom video. Tveka inte på att kommentera eller skicka ett mail om ni har några frågor!

4 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.